Jak trwale usunąć Tinder w 2022 (WSZYSTKIE Twoje dane)

Wreszcie znalazłem paniąPrawidłowy?

A może skończyłeś z Tinderem po tym, jak nie mogłeś uzyskać pożądanych rezultatów?

W każdym razie chcesz się wycofać.

Dlatego zamierzam przeprowadzić Cię przez wszystkie kroki, jak trwale usunąć swoje konto Tinder w 2022 roku.I jak anulować swoje subskrypcje.

Czy usunięcie aplikacji usuwa moje konto Tinder?

Nie.

Usunięcie aplikacji spowoduje usunięcie aplikacji tylko z telefonu.Ale Twój profil Tinder pozostanie aktywny, nawet jeśli aplikacji nie ma na Twoim urządzeniu.

W ten sposób Tinder działa podobnie do Twojego konta na Instagramie.

Jeśli po prostu usuniesz aplikację IG z telefonu, Twoje konto nie zostanie naruszone.Wszystko nadal będzie dostępne online, aby wszyscy mogli je zobaczyć.

Czy chcesz, aby Twoje konto Tinder zostało usunięte, aby nic nie zostało?Wtedy usunięcie aplikacji nie wystarczy.

Musisz usunąć swoje konto.

Dowiedz się o tym w następnej wskazówce.

Jak trwale usunąć swoje konto Tinder?

WAŻNE: Po wykonaniu tych kroków Twoje istniejące konto Tinder zniknie na dobre.Obejmuje to również wszystkie twoje dopasowania i wiadomości.Jeśli więc chcesz zachować pamiątki z podróży Tindera, teraz nadszedł czas, aby zrobić kilka zrzutów ekranu.

Więcej na ten temat możesz przeczytać w oficjalnym FAQ Tindera.

Czy zostałbyś na Tinderze, gdybyś miał lepsze dopasowania?Pomogę ci w tym w dalszej części tego artykułu.

Oto kroki, aby trwale usunąć swoje konto Tinder:

  1. Otwórz aplikację Tinder na swoim urządzeniu.
  2. Kliknij ikonę profilu w prawym górnym rogu ekranu.
  3. Kliknij ikonę ustawień.
  4. Przewiń do samego dołu.
  5. Znajdź opcję „Usuń konto”.
  6. Kliknij opcję „Usuń konto”, a pojawi się okno z prośbą o „Wstrzymanie mojego konta” lub „Usuń moje konto”.
  7. Wybierz „Usuń moje konto”.
  8. Zapytają Cię, dlaczego zdecydowałeś się usunąć Tinder.
  9. Możesz wybrać z listy opcji, napisać dostosowaną odpowiedź lub możesz być złym dupkiem i pominąć ten krok.
  10. Następnie ponownie zapyta Cię, czy chcesz wstrzymać swoje konto, czy je usunąć.
  11. Wybierz „Usuń moje konto”.

Po wykonaniu wszystkich powyższych kroków Twoje konto Tinder zostanie pomyślnie usunięte.Na stałe.

Jeśli jesteś użytkownikiem Androida lub Tinder Web, Twoje subskrypcje Tindera również zostaną automatycznie anulowane.

Tego samego nie można powiedzieć o użytkownikach iPhone'a.Więc powtórzę to dla jasności.

WAŻNA UWAGA DLA UŻYTKOWNIKÓW IPHONE: Jeśli kupiłeś subskrypcję Tindera za pomocą swojego Apple ID na iOS, usunięcie konta nie spowoduje anulowania subskrypcji.

Aby anulować subskrypcję Tindera na iPhonie, wykonaj następujące czynności:

  1. Otwórz ustawienia iPhone'a
  2. Stuknij swoją nazwę, a następnie stuknij Subskrypcje
  3. Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować
  4. Stuknij Anuluj subskrypcję

Na komputerze Mac:

  1. Otwórz iTunes i przejdź do zakładki Sklep
  2. Przewiń w dół do Konta i zaloguj się
  3. Przewiń do Ustawienia i dotknij Zarządzaj obok Subskrypcje
  4. Wybierz subskrypcję, którą chcesz anulować
  5. Stuknij Anuluj subskrypcję

Jeśli to nie zadziała, skontaktuj się z obsługą klienta Apple.Tinder nie jest w stanie anulować subskrypcji przetwarzanych przez Apple, ale sam Apple powinien być w stanie pomóc.

Dlaczego powinieneś usunąć Tindera?

  • Umawiasz się z kimś wyjątkowym
  • Przesunęłaś już wszystkich
  • Nie widzisz nikogo, kogo uważasz za atrakcyjnego
  • Nie otrzymujesz żadnych odpowiedzi
  • Nie dostaniesz żadnych zapałek
  • Zostałeś (cień) zbanowany
  • Nie osiągasz oczekiwanych rezultatów

Jeśli zmagasz się z jednym lub kilkoma z nich, koniecznie sprawdź moje bezpłatne narzędzia poniżej.

Czy ukrywanie i usuwanie profilu to to samo?

Nie.

Ukrywanie oznacza, że ​​inni użytkownicy Tindera nie mogą zobaczyć Twojego profilu, dopóki ich nie polubisz.Dodatkowo masz pełny dostęp do swojego profilu.Możesz więc robić wszystko, do czego jesteś przyzwyczajony, w tym przesyłać wiadomości do swoich meczów.

Aby ukryć swoje konto, wykonaj następujące kroki:

  1. Otwórz aplikację Tinder.
  2. Kliknij ikonę profilu w prawym górnym rogu.
  3. Kliknij Ustawienia.
  4. Przewiń w dół, aby znaleźć „Pokaż mi na Tinder”.
  5. Wyłącz to.

Gotowe.

Co się stanie, gdy usuniesz swoje konto Tinder?

Wszystkie Twoje wiadomości, dopasowania i inne dane konta znikną.Tak jak mój tata w moje szóste urodziny. ;”(

Ale… Twoje dane nie zostaną natychmiast usunięte z archiwów cyfrowych.

Zgodnie z polityką prywatności Tinder, Twoje dane będą przechowywane przez kolejne trzy miesiące po usunięciu konta Tinder:

Niestety nie masz już dostępu do tych danych.

Czy moje konto NAPRAWDĘ zostało usunięte?

Jeśli wykonałeś powyższe kroki, to tak.

Jeśli nadal się trochę martwisz, możesz spróbować poprosić o dane swojego konta od Tindera.

Nie będziesz mógł tego zrobić, jeśli Twoje konto zostało trwale usunięte, ponieważ portal „Pobierz moje dane” jest dostępny tylko za pośrednictwem aktywnego konta Tinder.

Końcowe przemyślenia

Trwałe usunięcie konta Tinder może wymagać trochę więcej pracy, niż pierwotnie przewidywałeś, ale jeśli zastosujesz kroki opisane w tym artykule, Twoje konto zniknie w mgnieniu oka.

Teraz, jeśli chcesz usunąć swoje konto Tinder, ponieważ nie otrzymujesz żadnych dopasowań lub nie uzyskujesz pożądanych wyników, stworzyłem dla Ciebie idealne rozwiązanie Lista kontrolna profilu.

Po prostu wypełniasz puste pola i odkrywasz, gdzie w Twoim profilu brakuje niezbędnych przełączników atrakcji.

Znając swoje wady, będziesz na ścieżce do pomnożenia swoich dopasowań.

Widziałem wielu facetów (włącznie ze mną) przechodząc od kompletnych flirtujących noobów do posiadania wielu wspaniałych randek do wyboru.

Pamiętaj tylko, aby sprawdzić listę kontrolną profilu tutaj i cieszyć się tym, co stanie się dalej.

Oprócz mojej listy kontrolnej profilu, polecam sprawdzić mój Clickbait Opener.

Ma wyższy wskaźnik odpowiedzi niż jakikolwiek inny lodołamacz.

Możesz go pobrać za darmo poniżej.

Wystarczy kliknąć duży złoty przycisk.

Cieszyć się.

Błogosławieństwa,
Louis Farfields

: