Jak trvale smazat Tinder v roce 2022 (VŠECHNA vaše data)

Konečně našel Mrs.Že jo?

Nebo jste skončili s Tinderem poté, co jste nemohli dosáhnout požadovaných výsledků?

Ať je to jakkoli, chceš ven.

Proto se vás chystám provést všemi kroky, jak trvale smazat svůj účet Tinder v roce 2022.A jak zrušit předplatné.

Odebere smazání aplikace můj účet Tinder?

Ne.

Odstraněním aplikace smažete pouze aplikaci z telefonu.Váš profil Tinder však zůstane aktivní, i když aplikace není na vašem zařízení.

Tímto způsobem Tinder funguje podobně jako váš účet na Instagramu.

Pokud pouze smažete aplikaci IG z telefonu, váš účet to neovlivní.Vše bude stále online, aby to všichni viděli.

Chcete, aby byl váš účet Tinder odstraněn, aby nezůstalo nic?Smazání aplikace pak nestačí.

Musíte smazat svůj účet.

To vše se dozvíte v dalším tipu.

Jak trvale smažete svůj účet Tinder?

DŮLEŽITÉ: Po provedení těchto kroků bude váš stávající účet Tinder navždy pryč.To zahrnuje také všechny vaše shody a zprávy.Takže pokud si chcete uchovat nějaké připomínky své cesty Tinder, nyní je čas udělat nějaké snímky obrazovky.

Více si o tom můžete přečíst v oficiálních Tinder FAQ.

Zůstali byste na Tinderu, kdybyste měli lepší zápasy?Pomohu vám s tím později v tomto článku.

Toto jsou kroky k trvalému smazání účtu Tinder:

  1. Otevřete na svém zařízení aplikaci Tinder.
  2. Klikněte na ikonu profilu v pravém horním rohu obrazovky.
  3. Klikněte na ikonu nastavení.
  4. Přejděte úplně dolů.
  5. Najděte možnost, která říká „Smazat účet“.
  6. Klikněte na možnost „Smazat účet“ a zobrazí se okno s výzvou k „Pozastavit můj účet“ nebo „Smazat můj účet“.
  7. Vyberte „Smazat můj účet“.
  8. Zeptají se vás, proč jste se rozhodli smazat svůj Tinder.
  9. Můžete si vybrat ze seznamu možností, napsat přizpůsobenou odpověď, nebo můžete být špatný osel a tento krok přeskočit.
  10. Dále se vás znovu zeptá, zda chcete pozastavit svůj účet nebo jej smazat.
  11. Vyberte „Smazat můj účet“.

Jakmile dokončíte všechny výše uvedené kroky, váš účet Tinder bude úspěšně vymazán.Trvale.

Pokud jste uživatelem Android nebo Tinder Web, vaše předplatné Tinder bude také automaticky zrušeno.

Totéž nelze říci o uživatelích iPhone.Dovolte mi to tedy pro přehlednost zopakovat.

DŮLEŽITÁ POZNÁMKA PRO UŽIVATELE IPHONE: Pokud jste si zakoupili předplatné Tinder se svým Apple ID na IOS, smazáním účtu se vaše předplatné nezruší.

Chcete-li zrušit předplatné Tinder na vašem iPhone, postupujte takto:

  1. Otevřete Nastavení iPhonu
  2. Klepněte na své jméno a poté na Předplatné
  3. Vyberte předplatné, které chcete zrušit
  4. Klepněte na Zrušit předplatné

Na počítači Mac:

  1. Otevřete iTunes a přejděte na kartu Obchod
  2. Přejděte úplně dolů na Účet a přihlaste se
  3. Přejděte na Nastavení a klepněte na Spravovat vedle Předplatná
  4. Vyberte předplatné, které chcete zrušit
  5. Klepněte na Zrušit předplatné

Pokud to nefunguje, kontaktujte zákaznickou podporu Apple.Tinder není schopen zrušit předplatné zpracovávané Applem, ale Apple sám by měl být schopen pomoci.

Proč byste měli smazat Tinder?

  • Chodíš s někým výjimečným
  • Už jste všechny přejeli
  • Nevidíte nikoho, kdo vám připadá atraktivní
  • Nedostáváte žádné odpovědi
  • Nedostáváte žádné shody
  • Máte (stín) zakázáno
  • Nedosahujete požadovaných výsledků

Pokud zjistíte, že se potýkáte s jedním nebo více z nich, pak se určitě podívejte na mé bezplatné nástroje níže.

Je skrytí a smazání profilu stejné?

Ne.

Skrytí znamená, že ostatní uživatelé Tinderu neuvidí váš profil, dokud se vám nebudou líbit jako první.Navíc máte plný přístup ke svému profilu.Můžete tak dělat vše, na co jste zvyklí, včetně zasílání zpráv o zápasech.

Chcete-li skrýt svůj účet, postupujte takto:

  1. Otevřete aplikaci Tinder.
  2. Klikněte na ikonu profilu v pravém horním rohu.
  3. Klepněte na Nastavení.
  4. Přejděte dolů a najděte „Show me on Tinder“.
  5. Vypněte jej.

Hotovo.

Co se stane, když smažete svůj účet Tinder?

Všechny vaše zprávy, shody a další data účtu zmizí.Stejně jako můj táta k mým 6. narozeninám. ;'(

Ale... vaše data nebudou z digitálních archivů okamžitě vymazána.

Podle zásad ochrany osobních údajů Tinder budou vaše data uložena po dobu dalších tří měsíců poté, co smažete svůj účet Tinder:

Bohužel již k těmto datům nemáte přístup.

Je můj účet OPRAVDU smazán?

Pokud jste postupovali podle výše uvedených kroků, pak ano.

Pokud máte stále trochu obavy, můžete zkusit požádat o data svého účtu z Tinderu.

Nebudete tak moci učinit, pokud byl váš účet trvale smazán, protože portál „Download My Data“ je přístupný pouze prostřednictvím aktivního účtu Tinder.

Závěrečné myšlenky

Trvalé smazání účtu Tinder může být o něco pracnější, než jste původně očekávali, ale pokud použijete kroky v tomto článku, váš účet bude okamžitě pryč.

Nyní, pokud chcete smazat svůj účet Tinder, protože nedostáváte žádné shody nebo nedosahujete požadovaných výsledků, pak jsem pro vás vytvořil dokonalé řešení Kontrolní seznam profilu.

Stačí vyplnit prázdná místa a zjistíte, kde vašemu profilu chybí potřebné spínače přitažlivosti.

Znalost vašich nedostatků vás dostane na cestu ke znásobení vašich zápasů.

Viděl jsem mnoho kluků (včetně mě) přejít od úplných flirtujících noobů k tomu, aby si mohli vybrat z několika nádherných rande.

Nezapomeňte se podívat na Kontrolní seznam profilu zde a užijte si, co se bude dít dál.

Kromě kontrolního seznamu mého profilu vám doporučuji podívat se na můj Clickbait Opener.

Má vyšší odezvu než jakýkoli jiný ledoborec.

Můžete si jej zdarma stáhnout níže.

Stačí kliknout na velké zlaté tlačítko.

Užívat si.

požehnání,
Louis Farfields

: